U toku hapšenje osumnjičenih za ubistvo vlasnika menjačnice

Izvor: Blic, 09.Maj.2013, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku hapšenje osumnjičenih za ubistvo vlasnika menjačnice

Kako "Blic" saznaje, u toku je akcija MUP-a Srbije na hapšenju osumnjičenih za ubistvo Dragaša Simića, vlasnika menjačnice u Bajinoj Bašti, koji je ubijen u leto 2010.

Akciju hapšenja vodi Uprava kriminalističke policije, beogradska i užička policija.

Simić je ubijen ispred svoje porodične kuće u selu Crvica, a ubice su mu tada oduzele torbicu u kojoj je bila izvesna suma novca, kao i pištolj.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeno troje zbog ubistva u 2010.

Izvor: B92, 09.Maj.2013

Beograd -- Tri osobe uhapšene su danas u Beogradu zbog ubistva Dragaša Simića, vlasnika menjačnice u Bajinoj Bašti, koji je ubijen 2010...Akciju hapšenja vodila je Uprava kriminalističke policije, beogradska i užička policija...Privedeni su Ž.K. (26), M.B. (32) i B.S. (33), svi iz Beograda,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.