Uhapšeni zbog sumnje da su obili stan

Izvor: Večernje novosti, 06.Sep.2019, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog sumnje da su obili stan

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su krivično delo teška krađa, neposredno nakon izvršenja i uhapsili K. J. (20) i P. R. (19) zbog postojanja osnova sumnje da su počinili ovo krivično delo Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su krivično delo teška krađa, neposredno nakon izvršenja i uhapsili K. J. (20) i P. R. (19) zbog postojanja osnova sumnje da su počinili ovo krivično delo.Oni su, kako se sumnja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << uz pomoć pajsera i šrafcigera otvorili ulazna vrata stana u centru Beograda i iz njega odneli veću količinu zlatnog nakita, stoji u saopštenju policije.Pročitajte još - AKCIJA BEOGRADSKE POLICIJE: "Pali" obijači stanova Prilikom hapšenja policijski službenici su kod osumnjičenih pronašli ukradeni nakit.Sumnja se, takođe, da su K. J. I P. R., tokom protekla tri meseca, obili još pet stanova, na teritoriji Beograda, iz kojih su odneli novac, nakit i tehničku robu.Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Mladići uhapšeni zbog sumnje da su opljačkali stanove u Beogradu

Izvor: RTS, 06.Sep.2019

Policija je uhapsila dvojicu mlađih muškaraca zbog sumnje da su počinili krivično delo teška krađa. . Uhapšeni su K. J. (1999) i P. R. (2000), koji su osumnjičeni da su uz pomoć pajsera i šrafcigera otvorili ulazna...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.