UŽAS U KRUŠEVCU: Osumnjičen da je pokušao da obljubi nepokretnu staricu (73)!

Izvor: Večernje novosti, 06.Sep.2019, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U KRUŠEVCU: Osumnjičen da je pokušao da obljubi nepokretnu staricu (73)!

Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Kruševcu. Sve se prema saznanjima “Novosti” dogodilo u četvrtak poslepodne. Policija je vrlo brzo ušla u trag osumnjičenom i stavila mu lisice PRIPADNICI policije u Kruševcu uhapsili su u četvrtak uveče muškarca B. S. starog 56 godine iz okoline grada, koji je pokušao da obljubi nepokretnu staricu od 73 godine, nezvanično saznaju “Novosti”. Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Kruševcu. Sve se prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << saznanjima “Novosti” dogodilo u četvrtak poslepodne. Policija je vrlo brzo ušla u trag osumnjičenom i stavila mu lisice. -Osumnjičeni je ušao u kuću starije žene koja je nepokretna-iznosi nezvanično izvor “Novosti”.- Nesrećnu staricu koja ima problema sa zdravljem, pokušao je da je obljubi, tako što je dodirovao po intimnim delovima tela.Pročitajte još - Obljubio staricu i osuđen na tri godine Prema nezvaničnim saznanjima “Novosti”, uhapšeni muškarac je iz istog sela, kao i žena koju je napao. Žrtva, inače, živi sa još jednim članom porodice, koji u kobnom trenutku nije bila kod kuće. Osumnjičenom je određena mera zadržavanja do 48 sati, posle čega se očekuje da bude priveden i saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokušao da obljubi nepokretnu staricu

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Sep.2019

KRUŠEVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su B. S. (56) iz okoline Kruševca, zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično djelo obljuba nad nemoćnim licem u pokušaju, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.