Uhapšeni zbog prodaje droge i oružja

Izvor: Studio B, 05.Avg.2010, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog prodaje droge i oružja

Policajci Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su trojicu muškaraca i odredili im policijsko zadržavanje zbog prodaje droge i posedovanja i prodaje oružja, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

U saopštenju se navodi da su uhapšeni Čedomir P, Miomir M. i Jonel L. koji su osumnjičeni da su krijumčarili veće količine oružja, municije i droge sa Kosova u Beograd, Pančevo i Vršac, radi dalje distribucije po zemljama zapadne Evrope. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

Prilikom hapšenja policija je kod njih pronašla 12 pištolja, oko 2.000 metaka različitih kalibara i oko dva kilograma droge "skank".

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Pančevu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.