Uhapšeni pljačkaši Vojvođanske banke

Izvor: Blic, 17.Maj.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni pljačkaši "Vojvođanske banke"

SUBOTICA - Marko D. (24), Srđan T. (30), Jožef A. (33) i Mane S. (30) uhapšeni su juče u zajedničkoj akciji MUP-a Srbije i subotičke policije zbog sumnje da su u aprilu prošle godine, opljačkali Vojvođansku banku u ovom gradu i odneli oko 13 i po miliona dinara.

Sumnja se da su Srđan T, Jožef A. i Mane S., obučeni u stare policijske uniforme ušli u banku i uz pretnje pištoljima oteli od službenika novac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Zatim su pobegli zajedno sa Markom D, koji ih je čekao automobilom ispred banke.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Subotici koji će im odrediti pritvor

Povezane vesti: Oteto sedam estonskih turista u Libanu Uhapšeni zbog razbojništva u Bajši Osumnjičeni prodavali hektar zemljišta za 200 evra

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.