Izvor: B92, 08.Feb.2010, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni pljačkaši menjačnica

Beograd -- Policija je uhapsila četvoricu osumnjičenih da su pljačkali pošte i menjačnice na teritoriji nekoliko gradova u Srbiji i tako uzeli oko četiri miliona dinara.

Kako je saopšteno iz MUP-a, uhapšeni su Alen V. (19), Vladimir B.(25) Zlatko J. (21) i Pavle P. (22), svi iz Kladova, a opljačkane menjačnice i pošte bile su na teritoriji Beograda, Novog Sada, Kladova, Zaječara, Negotina i Golupca.

Prema navodima policije, oni su od decembra prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do januara ove godine više puta maskirani upadali u menjačnice i pošte i oduzimali novac od radnika, uz pretnju mačetom i pištoljem.

Policija je uhapsila osumnjičene na autoputu Beograd-Novi Sad, kod naplatne rampe Šimanovci pošto je kod njih pronašla mačetu kojom su pretili prilikom pljački.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni osumnjičeni za pljačke pošta i menjačnica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2010

BEOGRAD - Policija je uhapsila četvoricu osumnjičenih da su pljačkali pošte i menjačnice na teritoriji nekoliko gradova u Srbiji i tako uzeli oko 4 miliona dinara...Kako je saopšteno iz MUP-a uhapšeni su Alen V. (19), Vladimir B.(25) Zlatko J. (21) i Pavle P. (22), svi iz Kladova, a opljačkane...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.