Uhapšeni osumnjičeni za otmicu dečaka iz Stare Pazove

Izvor: RTS, 28.Okt.2019, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni osumnjičeni za otmicu dečaka iz Stare Pazove

Tri osobe su uhapšene zbog sumnje da su otele dečaka iz Stare Pazove, dok će protiv jednog sedamnaestogodišnjaka biti podneta krivična prijava. Sumnja se da su oni presreli Petra M. koji je vozio bicikl, oteli ga i vezali, a zatim odvezli u napuštenu vikendicu u Belegišu.
Policija je uhapsila L. J. (19), M. J. (54) i A. M. (19) iz Stare Pazove, dok će protiv još jednog maloletnika, starosti 17 godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo otmica, saopštio je MUP.

Sumnja se da su oni u subotu oko 23.30 časova u Ulici Branka Radičevića u Staroj Pazovi presreli trinaestogodišnjeg dečaka koji je vozio bicikl, oteli ga i vezali, a zatim putničkim automobilom marke "punto" odvezli u napuštenu vikendicu u Belegišu gde ga je čuvao L. J.
Nakon što je policiji prijavljen dečakov nestanak, intenzivnim radom pripadnika MUP-a dečak je pronađen sinoć u 23.45 časova u napuštenoj vikendici u naselju Belegiš.
Po nalogu nadležnog tužioca, L. J, M. J. i A. M. određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA PETROVU OTMICU Od četiri kidnapera, trojica su TINEJDŽERI

Izvor: Blic, 28.Okt.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su L. J. (19), M. J. (54) i A. M. (19), svi iz Stare Pazove, dok će protiv još jednog maloletnika, starosti od 17 godina, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo otmica.

Nastavak na Blic...

Dečaka iz Stare Pazove otela četvorka - otac sa dva sina i pomagač

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su L. J. (19), M. J. (54) i A. M. (19), svi iz Stare Pazove, dok će protiv još jednog maloletnika, starosti od 17 godina, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo otmica. Kako nezvanično saznaje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Detalji otmice – kako je policija pronašla Petra

Izvor: RTS, 28.Okt.2019

Direktor policije Vladimir Rebić je za RTS ispričao kako je tekla akcija potrage za otetim dečakom Petrom. . Policija je uhapsila tri osobe zbog sumnje da su otele dečaka iz Stare Pazove, dok će protiv jednog sedamnaestogodišnjaka...

Nastavak na RTS...

Krijumčario MIGRANTE u traktorskoj prikolici

Izvor: OkRadio.rs, 28.Okt.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su B. D. (19) iz okoline Preševa, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, saopštila je policija u Vranju. On se sumnjiči da je 27. oktobra ove godine na...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.