Dečaka iz Stare Pazove otela četvorka - otac sa dva sina i pomagač

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečaka iz Stare Pazove otela četvorka - otac sa dva sina i pomagač

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su L. J. (19), M. J. (54) i A. M. (19), svi iz Stare Pazove, dok će protiv još jednog maloletnika, starosti od 17 godina, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo otmica. Kako nezvanično saznaje RTV otmicu su počinili otac M. J. njegov sin L. J. i malotetni sin, uz pomoć A.M.

Sumnja se da su oni u subotu oko 23.30 časova u Ulici Branka Radičevića u Staroj Pazovi presreli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << trinaestogodišnjeg dečaka koji je vozio bicikl, oteli ga i vezali, a zatim putničkim automobilom marke "punto" odvezli u napuštenu vikendicu u Belegišu gde ga je čuvao L. J.

Nakon što je policiji prijavljen dečakov nestanak, intenzivnim radom pripadnika MUP-a dečak je pronađen sinoć u 23.45 časova u napuštenoj vikendici u naselju Belegiš.

Po nalogu nadležnog tužioca, L. J, M. J. i A. M. određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

MUTNA PROŠLOST PETROVOG OTMIČARA Otac koji je uhapšen sa dva sina, pre tri godine se hvalio OVOM FOTOGRAFIJOM na društvenim mrežama

Izvor: Blic, 28.Okt.2019

Otmičar dečaka iz Stare Pazove, Marko Jošić (54), koji je uhapšen sa dvojicom sinova, zbog sumnje da je organizovao otmicu 13-godišnjaka, na društvenim mrežama se hvalio fotografijama iz zatvora!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.