Uhapšeni napadači iz skopske bolnice

Izvor: Akter, 09.Nov.2015, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni napadači iz skopske bolnice

Makedonska policija privela je tri osobe koje su osumnjičene da su učestvovale u oružanom napadu na jednog hirurga i medicinsku sestru u Kliničkom centru "Majka Tereza" u Skoplju, koji se dogodio jutros oko 9 sati

Kako prenose makedonski mediji, privedeni su Jakup Izairi (30), Abdul Naim Nikšić (36) i Imer Nikšić (34), svi iz Skoplja.

Oni su uhapšeni u Kliničkom centru neposredno nakon što je jedan od trojice osumnjičenih ispalio više metaka na doktora koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << je ranjen u nogu, kao i na medicinsku sestru koja je bila u blizini, ali koja nije pogodjena.

Prema nezvaničnim saznanjima, u lekara je pucano zbog nezadovoljstva tretmanom kakav je na Klinici tokom lečenja imala majka napadača, koja je tokom noći preminula.

Deo medicinskog osoblja Kliničkog centra održao je danas protest tražeći veću bezbednost za ljude koji rade u krugu Klinike "Majka Tereza".

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.