Pucnjava u skopskoj bolnici, ranjen lekar

Izvor: Mondo, 09.Nov.2015, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u skopskoj bolnici, ranjen lekar

Makedonska policija privela je tri osobe koje su osumnjičene da su učestvovale u oružanom napadu na jednog hirurga i medicinsku sestru u Kliničkom centru "Majka Tereza" u Skoplju.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Lekar je hitno operisan i van životne opasnosti je.

Napad se dogodio jutros oko 9 sati a kao vinovnici su uhapšeni, prenose makedonski mediji, Jakup Izairi (30), Abdul Naim Nikšić (36) i Imer Nikšić (34), svi iz Skoplja.

Oni su uhapšeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Kliničkom centru neposredno nakon što je jedan od trojice osumnjičenih ispalio više metaka na doktora koji je ranjen u nogu, kao i na medicinsku sestru koja je bila u blizini, ali koja nije pogođena.

Prema nezvaničnim saznanjima, u lekara je pucano zbog nezadovoljstva tretmanom kakav je na Klinici tokom lečenja imala majka napadača, koja je tokom noći preminula.

Deo medicinskog osoblja Kliničkog centra održao je danas protest tražeći veću bezbednost za ljude koji rade u krugu Klinike "Majka Tereza".
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u skopskoj bolnici, ranjen lekar, napadači uhapšeni

Izvor: RTS, 09.Nov.2015

Tri osobe uhapšene su nedaleko od skopskog kliničkog centra pošto su u ponedeljak ujutro, iz još nerasvetljenih razloga, počeli da pucaju po bolnici i tom prilikom teško ranili jednog lekara. . J. I. (30), A. N. (36)...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.