Izvor: Blic, 17.Avg.2009, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni na Kosovu sa oružjem i nakitom vrednim pola miliona evra

Portparol Kosovske policijske službe Arber Beka izjavio je danas da je u policijskoj akciji u Vučitrnu, na severu Kosova i Metohije, uhapšeno sedam osoba zbog sumnje da su umešani u organizovani kriminal.

Među uhapšenima se nalaze i trojica državljana Srbije, jedan je iz Novog Pazara, a dvojica iz Beograda. KPS je kasnije saopštio da je uhapšenima određen 48-časovni pritvor, a objavljena su i imena: uhapšeni državljani Srbije su E. Brničanin, sa prebivalištem u Novom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pazaru, rođen 1976. godine, N. Bojović iz Beograda, rođen 1968. i D. Kadijević iz Beograda, rođen 1974. godine, A. Jelić, rođen 1972. godine, s prebivalištem u Prizrenu, A. Imeri, rođen 1970. iz Prištine, H. Junuzi, rođen 1968. s prebivlaištem u Vučitrnu i A. Beka, rođen 1972. iz Vučitrna.

"Od uhapšenih je oduzet zlatni nakit koji vredi više od pola miliona evra a zaplenjeni su dva pištolja, laptopovi, telefoni, novac i pet vozila. Određen im je pritvor od 48 sati nakon čega će se pojaviti pred sudom", rekao je Beka.

Portparol KPS je kazao da je zlatni nakit unikatan i da policija osnovano sumnja da je ukraden.

"Među zaplenjenim stvarima nalaze se zlatni satovi, zlatni mobilni telefoni i drugi nakit koji je unikatan i čija je vrednost velika", rekao je Beka.

Sedam osoba je uhapšeno u akciji "Krtica" koju je policija izvela juče u hotelu u Vučitrnu - koji se nalazi u neposrednoj blizini magistranog puta Priština- Kosovska Mitrovica.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.