Uhapšeni muškarac i tinejdžer, osumnjičeni za ubistvo beskućnika na Čukarici

Izvor: Večernje novosti, 10.Jan.2020, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni muškarac i tinejdžer, osumnjičeni za ubistvo beskućnika na Čukarici

Pretukli, a potom zadali ubodne rane oštrim predmetom muškarcu (74) PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. M. (33) iz Beograda i šesnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu. Sumnja se da su oni 8. januara ove godine na Čukarici pretukli, a potom zadali ubodne rane oštrim predmetom sedamdesetčetvorogodišnjem muškarcu, koji je od zadobijenih povreda preminuo. Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << još - Šokantan scenario prethodio pucnjavi na Čukaričkoj padini: Muž i ljubavnik uz kafu i sok se dogovorili o Gordaninoj sudbini? Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oteo pazar u sportskoj radnji

Izvor: JUGpress.com, 10.Jan.2020

LESKOVAC..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su I. M. (35) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo...Sumnja se da je on 6. januara ove godine od radnice sportske kladionce, uz pretnju nožem, oteo novac od pazara...Osumnjičeni...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.