Uhapšeni dileri droge u Valjevu

Izvor: RTS, 19.Jan.2014, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni dileri droge u Valjevu

Tri osobe uhapšene prilikom kupoprodaje 1,3 kilograma marihuane u Valjevu. Nakon pretresanja kuće jednog od uhapšenih, pronađeno još 90 grama marihuane, a u nastavku akcije zaplenjeno i 835 grama kokaina.

Valjevska policija je uhapsila tri osobe prilikom kupovine i prodaje droge, i zaplenila 1,3 kilograma marihuane, a u nastavku akcije zaplenjeno je i 835 grama kokaina.

Uhapšeni su u Valjevu Ferid Š. (24) i Ermin O. (21) iz Novog Pazara, koji su prodavali marihuanu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Valjevac Saša Ž. (43) koji je kupovao drogu.

Nakon pretresanja kuće Saše Ž, policija je pronašla još 90 grama marihuane i vagicu za precizno merenje.

U nastavku akcije, u saradnji sa policijom iz Novog Pazara, u kuci Ermina O. pronađeno je 835 grama kokaina i vagica za precizno merenje.

Prema rečima Saše Markovića, načelnika Policijske uprave, Novopazarci su marihuanu u Valjevo dovezli svojim automobilom "be-em-ve" i prodavali poznatom valjevskom dileru koji je imao svoju mrežu prodavaca krajnjim kupcima na teritoriji grada Valjeva.

"Kupac narkotika je od ranije poznat policiji i osuđivan je za slična krivična dela. Imao je mrežu preprodavaca narkotika na teritoriji grada Valjeva", rekao je Mirković, dodajući da ova akcija ima veliku važnost, jer je presečen lanac prodaje narkotika iz Novog Pazara u Valjevo.

Protiv uhapšenih posle zadržavanja do 48 časova, biće podnete krivične prijave zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni osumničeni za kupoprodaju marihuane

Izvor: Blic, 19.Jan.2014

Valjevska policija je, postupajući po naloženim merama Direkcije policije u vezi suzbijanja prometa opojnih droga na teritoriji Srbije, uhapsila u Valjevu Sašu Ž. (41) iz Valjeva, Ferida Š. (25.) i Ermina O. (22) iz Novog Pazara prilikom kupoprodaje kilogram i 200 grama opojne droge marihuane, saopštila...

Nastavak na Blic...

Uhapšeni dileri: Oduzeto 1,2 kg droge

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2014

Tri osobe su uhapšene u Valjevu zbog sumnje da su preprodavale marihuanu, saopštila je policija u tom gradu. ..Uhapšeni tokom primopredaje (Ilustracija)..Kako je saopšteno, uhapšeni su Ferid Š. (24) i Ermin O. (21) obojica iz Novog Pazara, koji su prodavali marihuanu i Valjevac Saša Ž. (40) koji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.