Uhapšene četiri osobe zbog sumnje da su iznuđivale novac

Izvor: RTS, 28.Nov.2016, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene četiri osobe zbog sumnje da su iznuđivale novac

Policija je uhapsila četiri osobe u Beogradu zbog sumnje da su muškarca (32) na silu uvukli u automobil i odvezli ga u nepoznatom pravcu, saopštio je MUP.
Kako se navodi, policija je u Ulici Tošin bunar u jednoj perionici uhapsila dve ženske osobe, S. N. (47) i A. N. (21), i dve muške osobe, M. Đ. (25) i B. M. (21).
U blizini perionice pronađena su i dva automobila koja su korišćena u vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << počinjenog krivičnog dela.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati.
Prema pisanju beogradskih medija, osumnjičene su muškarca izvele iz auto-perionice u kojoj je radio u Kumodraškoj ulici i uvukle ga u automobil u kome su bili drugi osumnjičeni.
Mediji pišu da je taj muškarac ranije radio za perionicu na Novom Beogradu, čije su vlasnice majka i ćerka, koje su ga, kako se navodi, i uvukle u automobil.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTMICA U KUMODRAŠKOJ Uhapšene majka, ćerka i dva muškarca

Izvor: Blic, 29.Nov.2016, 09:35

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu efikasnom akcijom uhapsili su sinoć četiri osobe za koje se sumnja da su danas, u Kumodraškoj ulici, uz upotrebu fizičke snage 32-godišnjeg R.R. na silu ubacili u automobil i odvezli u nepoznatom pravcu...Policija je ubrzo u Novom Beogradu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.