Uhapšena zbog sumnje da je ukrala novac kad je došla da gata

Izvor: RTS, 17.Apr.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena zbog sumnje da je ukrala novac kad je došla da gata

Policija iz Aranđelovca je uhapsila S. M. (26) sa područja opštine Loznica, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo prevara.
Postoje osnovi sumnje da su S. M. i još jedna osoba, za kojom policija traga, u oktobru 2017. godine pozvonile na vrata stana 55-godišnje Aranđelovčanke, nudeći da pogleda robu koju prodaju.

Nakon što su ušle u stan, kako se sumnja, oštećenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su ponudile da gataju i zatražile da donese novac, a potom su joj, iskoristivši njenu nesmotrenost, iz torbice uzele više od 13.000 evra.
S. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu, saopštila je Policijska uprava Kragujevac.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gatare Aranđelovčanki ukrale 13.000 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aranđelovcu uhapsili su S. M. (26) sa područja opštine Loznica, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo prevara...Postoje osnovi sumnje da su S. M. i još jedna osoba, za kojom policija intenzivno traga, u oktobru 2017. godine pozvonile...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uhapšena zbog sumnje da je ukrala novac kad je došla da gata

Izvor: Vesti-online.com, 17.Apr.2018

Policija iz Aranđelovca je uhapsila S. M. (26) sa područja opštine Loznica, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo prevara...Postoje osnovi sumnje da su S. M. i još jedna osoba, za kojom policija traga, u oktobru 2017. godine pozvonile na vrata stana 55-godišnje Aranđelovčanke,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.