Uhapšena pomoćnica ministra poljoprivrede Republike Srbije zbog primanje mita

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2020, 13:54

Uhapšena pomoćnica ministra poljoprivrede Republike Srbije zbog primanje mita

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal nakon višemesečnog predistražnog postupka danas su oko 12 časova policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova, Direkcije policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala lišili slobode dva lica: D.J.N. , pomoćnicu ministra poljoprivrede Republike Srbije za krivično delo primanje mita iz čl. 367 KZ i fizičko lice D.Č. za krivično delo davanje mita iz člana 368. KZ.

Naime, postoje osnovi sumnje da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osumnjičena D.J.N., od osumnjičenog D.Č. primila mesečnu ratu, unapred obećane koristi za pomoć u dobijanju ugovora u postupku javne nabavke Ministarstva poljoprivrede u oblasti usluga, koja je podržana od inostranog fonda za finansiranje poljoprivrede .

Osumnjičenjnoj D.J.N., je obećana isplata koristi u visini od oko 1.000 evra mesečno, u naredne dve godine, dok traje realizacija ugovora o javnoj nabavci.

Pretresi su u toku.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje i oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni u Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠENA POMOĆNICA MINISTRA POLJOPRIVREDE Pala zbog primanja mita!

Izvor: Blic, 09.Okt.2020

Pomoćnica ministra poljoprivrede D. J. N. lišena je slobode danas oko 12 časova zbog krivičnog dela primanje mita. Lisice su stavljene i D. Č. za krivično delo davanje mita.

Nastavak na Blic...

Zbog primanja mita uhapšena pomoćnica ministra poljoprivrede Vlade Srbije

Izvor: Beta, 09.Okt.2020

Pomoćnica ministra poljoprivrede Srbije D.J.N. i fizičko lice D.Č. uhapšeni su danas u Beogradu zbog sumnje da su počinili krivična dela primanja i davanja mita."Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, nakon višemesečnog predistražnog postupka, danas su oko 12 časova policijski službenici...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.