Izvor: RTS, 03.Apr.2021, 21:35

Uhapšena dva muškarca iz Niša, zaplenjeno više od dva kilograma marihuane i oružje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili su oko 2,5 kilograma marihuane i uhapsili D. Đ. (1993) i I. Đ. (1985) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Iz MUP-a je saopšteno da je pretresom kuće u Leskovcu koju koriste osumnjičeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << policija je pronašla marihuanu upakovanu u četiri paketa.

"Daljim radom, pretresom stana u Nišu koji koristi D. Đ. pronađena su dva pištolja, od toga jedan sa prigušivačem, pet metaka, 24.500 evra i vagica za precizno merenje. Protiv njega će biti podneta krivična prijava i zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija", navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni su, kako se navodi, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAPLENA DROGE I ORUŽJA Dve osobe uhapšene u Nišu i Leskovcu, u kući pronađeni pištolji, marihuana i 24.500 evra

Izvor: Blic, 03.Apr.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili su oko 2,5 kilograma marihuane i uhapsili D. Đ. (27) I. Đ. (35) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.