Uhapšen zbog sumnje da je zapalio vozilo Ministarstva pravde

Izvor: RTS, 04.Okt.2019, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog sumnje da je zapalio vozilo Ministarstva pravde

Leskovačka policija je uhapsila 56-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je zapalio vozilo Ministarstva pravde, koje koristi predsednik Osnovnog suda u Lebanu.
M. Đ. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, saopštio je MUP.
Sumnja se da je on 25. septembra ove godine tokom noći polio benzinom i zapalio automobil "hjundai", vlasništvo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ministarstva pravde koje koristi predsednik Osnovnog suda u Lebanu, a koji je bio parkiran ispred dvorišta kuće.
Vozilo je izgorelo u pomenutom požaru, a tom prilikom nije bilo povređenih.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Lebanu, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhapšen zbog paljenja automobila u Lebanu

Izvor: JUGpress.com, 04.Okt.2019

LEBANE-LESKOVAC..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. Đ. (56) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, saopštila je danas policija...Sumnja se da je on 25. septembra ove godine tokom noći polio benzinom i zapalio automobil...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.