Uhapšen zbog sumnje da je ubio muškarca u Rušnju

Izvor: Večernje novosti, 25.Dec.2018, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog sumnje da je ubio muškarca u Rušnju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N. G. (36) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N. G. (36) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo. Sumnja se da je on 27. septembra ove godine u naselju Rušanj u Beogradu, u blizini magistralnog puta Beograd - Čačak, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u četrdesetdvogodišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << muškarca, koji je usled zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, navodi se u saopštenju policije.Pročitajte još - POKUŠAO DA ZADAVI ŽENU PA SE OBESIO: Na istom mestu i na isti način mu se ubio brat, čak je i pradeda pokušao da izvrši samoubistvo! (FOTO) Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za teško ubistvo u Rušnju

Izvor: Danas, 25.Dec.2018

Policija je danas, u Beogradu, uhapsila N. G. (36) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško ubistvo, saopštio je MUP. Članak Uhapšen osumnjičeni za teško ubistvo u Rušnju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

LIKVIDACIJA U STANU Uhapšen ubica koji je HICEM IZ REVOLVERA ubio mladića u Kruševcu

Izvor: Blic, 25.Dec.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu rasvetlili su ubistvo mladića (21) i uhapsili M. I. (21) iz Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.