Izvor: RTS, 09.Apr.2021, 08:47

Uhapšen zbog sumnje da je posredovao u prostituciji, prilikom hapšenja ugrizao policajca

Beogradska policija uhapsila je muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je posredovao u prostituciji. Osumnjičeni je prilikom hapšenja odgurnuo i ujeo policijskog službenika, nanevši mu lakše telesne povrede.
Uhapšen je Lj. S. (1979) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela posredovanje u vršenju prostitucije i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopštio je MUP.

Policijski službenici su na osnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << informacija da se preko oglasa na jednom sajtu pružaju seksualne usluge, u jednom stanu na Zvezdari zatekli osumnjičenog i pedesetdvogodišnju ženu.
Kako se sumnja, pedesetdvogodišnjakinja je, uz novčanu naknadu, trebalo da pruži seksualne usluge jednom muškarcu, dok ju je Lj. S. obezbeđivao.
Prilikom hapšenja osumnjičeni je odgurnuo i ujeo policijskog službenika, nanevši mu lakše telesne povrede.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, dok će protiv pedesetdvogodišnjakinje biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.