Uhapšen zbog pucnjave u Novopazarskoj Banji

Izvor: Studio B, 07.Feb.2016, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog pucnjave u Novopazarskoj Banji

Novopazarska policija uhapsila je sinoć E. B. (27) iz tog grada, osumnjičenog da je prošlog ponedeljka iz vatrenog oružja ranio I. A. (45), koji je ležao u Specijalnoj bolnici u Novopazarskoj Banji.

Kako je rečeno radiju Sto plus u policiji, E. B. je uhapšen u subotu uveče u selu Draževiće, 30 kilometara od Novog Pazara.

"Prilikom privodjenja, osumnjičeni nije pružao otpor, a nakon hapšenja je prebačen u Okružni zatvor", navela je policija.Osumnjičenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je odredjen jednomesečni pritvor i ovih dana bi trebalo da ga sasluša nadležni tužilac.

E. B. je osumnjičen da je prošlog ponedeljka ispalio tri hica u I. A, koji se oporavljao od preloma noge u Specijalnoj bolnici u Novopazarskoj Banji.

Tom prilikom, I. A. je zadobio prostrelne rane stopala i butine leve noge, ali se nakon ukazane pomoći u novopazarskoj bolnici, uspešno oporavlja.

Incidentu je prethodila dugogodišnja svadja i činjenica da je I. A. 2014. godine ranio E. B. iz vatrenog oružja.

Zbog toga se protiv I. A. u novopazarskom sudu vodi postupak za pokušaj ubistva i nelegalno nošenje oružja.

Iako se I. A. nalazi na listi najtraženijih kriminalaca Europola zbog organizovane pljačke i uzimanja talaca u Luksemburgu, policija nije imala poternicu, niti bilo kakav drugi pravno obavezujući dokument na osnovu kojeg je mogla da ga uhapsi jer Srbija nije članica EU.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog pucnjave u Novopazarskoj Banji

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Feb.2016

Novopazarska policija uhapsila je sinoć E. B. (27) iz tog grada, osumnjičenog da je prošlog ponedeljka iz vatrenog oružja ranio I. A. (45), koji je ležao u Specijalnoj bolnici u Novopazarskoj Banji...Kako je rečeno radiju Sto plus u policiji, E. B. je uhapšen u subotu uveče u selu Draževiće,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.