Uhapšen zbog pucnjave u Novopazarskoj Banji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Feb.2016, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog pucnjave u Novopazarskoj Banji

Novopazarska policija uhapsila je E. B. iz tog grada, osumnjičenog da je prošlog ponedeljka iz vatrenog oružja ranio I. A., koji se lečio u Specijalnoj bolnici u Novopazarskoj Banji. Kako je rečeno radiju Sto plus u policiji, E. B. je uhapšen u subotu uveče u selu Draževiće, 30 kilometara od Novog Pazara.

"Prilikom privodjenja, osumnjičeni nije pružao otpor, a nakon hapšenja je prebačen u Okružni zatvor", navela je policija. Osumnjičenom je odredjen jednomesečni pritvor >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << i ovih dana bi trebalo da ga sasluša nadležni tužilac.

E. B. je osumnjičen da je prošlog ponedeljka ispalio tri hica u I. A, koji se oporavljao od preloma noge u Specijalnoj bolnici u Novopazarskoj Banji.

Beogradski mediji izvestili su da je ranjen jedan od pet najtraženijih begunaca na listi Europola, Novopazarac Izet Ajdinović.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Uhapšen zbog pucnjave u Novopazarskoj Banji

Izvor: Beta, 07.Feb.2016

Novopazarska policija uhapsila je E. B. (27) iz tog grada, osumnjičenog da je prošlog ponedeljka iz vatrenog oružja ranio I. A. (45), koji je ležao u Specijalnoj bolnici u Novopazarskoj Banji.Kako je rečeno radiju Sto plus u policiji, E. B. je uhapšen u subotu uveče u selu Draževiće, 30 kilometara...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.