Izvor: Blic, 18.Avg.2016, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog pljački i držanja municije u Lebanu

Policija u Lebanu uhapsila je muškarca iz okoline Lebana zbog sumnje da je opljačkao nekoliko kuća i da je držao oružje u municiju bez dozvole, saopštio je danas MUP Srbije.

U saopštenju se navodi da je osumnjičeni R.D. (40) tokom jula i avgusta obijao porodične kuće u okolini Lebana i oduzimao odevne predmete, tehničku robu, predmete od bakra i alkoholna pića, čime je vlasnicima naneo štetu od oko 100.000 dinara.

Policija je deo oduzetih predmeta pronašla >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i vratila oštećenima.

U torbi osumnjičenog policija je pronašla pištolj koji je nosio bez dozvole, a oduzeta mu je i lovačka puška sa 19 patrona, koju je skrivao u jednom od napuštenih pomoćnih objekata u selu u kojem živi.

Osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana i on se tereti i za nelegalno držanje oružja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uhapšen zbog pljački i držanja municije u Lebanu

Izvor: B92, 18.Avg.2016

Policija u Lebanu uhapsila je muškarca iz okoline Lebana zbog sumnje da je opljačkao nekoliko kuća i da je držao oružje u municiju bez dozvole...U saopštenju MUP-a se navodi da je osumnjičeni R.D. (40) tokom jula i avgusta obijao porodične kuće u okolini Lebana i oduzimao odevne predmete, tehničku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.