Uhapšen zbog nadrilekarstva

Izvor: Press, 21.Dec.2010, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog nadrilekarstva

Branko Avramović (37) iz Lozničkog Polja kod Loznice uhapšen je zbog sumnje da se bavio nadrilekarstvom
Avramović se tereti da je protekla tri meseca pružao medicinske usluge jednoj porodici u Malom Zvorniku, tako što im je na uvid pružio lažnu dokumentaciju o navodnoj stručnoj osposobljenosti za lečenje bolesti, u ovom slučaju dijabetesa.
- Osumnjičeni je davao lažna mišljenja, izveštaje, dijagnoze, kao i procene toka i prognoze >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << lečenja bolesti, što je za posledicu imalo pogoršanje zdravstvenog stanja mlađeg člana porodice - navodi se u saopštenju MUP-a.
Policija poziva sve oštećene građane da se jave Policijskoj stanici Mali Zvornik na telefone: 015/471-011 i 015/472-247.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen nadrilekar u Loznici

Izvor: Blic, 21.Dec.2010

ŠABAC - Policija iz Malog Zvornika uhapsila je Branka Avramovića (37) iz Lozničkog polja zbog sumnje da je nadrilekarstvom ugrozio život deteta obolelog od dijabetesa...Prema navodima policije, Avramović je tokom tri meseca "lečio i pružao apotekarske usluge" u jednoj malozvorničkoj porodici...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.