LAGAO DA LEČI DIJABETIČARE

Izvor: Kurir, 22.Dec.2010, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAGAO DA LEČI DIJABETIČARE

MALI ZVORNIK - Koristio tuđu muku! Branko A. (37) iz Lozničkog Polja uhapšen je zbog sumnje da se bavio nadrilekarstvom. On je tokom poslednja tri meseca lagao članove jedne porodice iz Malog Zvornika da je lekar, obmanjujući ih da može da ih izleči od dijabetesa

MALI ZVORNIK - Koristio tuđu muku!

Branko A. (37) iz Lozničkog Polja uhapšen je zbog sumnje da se bavio nadrilekarstvom. On je tokom poslednja tri meseca lagao članove jedne porodice iz Malog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Zvornika da je lekar, obmanjujući ih da može da ih izleči od dijabetesa.

- Davao im je neke preparate za koje je tvrdio da im mogu pomoći. Oni su verovali i pridržavali se njegovih saveta sve dok se stanje jednog mlađeg člana porodice nije pogoršalo - saopštila je policija.

Branko A. je malozvorničkoj porodici pokazao lažnu dokumentaciju o stručnoj osposobljenosti za lečenje dijabetesa.

- Davao je lažna mišljenja, izveštaje, dijagnoze kao i procene toka i prognoze lečenja bolesti - kažu u policiji.

Sumnja se da oštećenih građana ima više nego što je dosad prijavljeno, pa policija moli da se takvi jave na brojeve telefona: 015/471-011 i 015/472-247.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.