Uhapšen sudski izvršitelj: Novac dužnika trošio za svoje potrebe?!

Izvor: Večernje novosti, 17.Dec.2019, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen sudski izvršitelj: Novac dužnika trošio za svoje potrebe?!

Osumnjičenom U.K. određeno zadržavanje do 48 sati PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su sudskog izvršitelja U.K. (46) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja.On se sumnjiči da je u periodu od januara 2018. godine do hapšenja, uzimao novac od dužnika u sudskim postupcima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << izdajući im priznanice o primopredaji novca koji nije uplaćivao na račun poverioca. Kako se sumnja, taj novac u ukupnom iznosu od 838.315 dinara je zadržavao za sebe i trošio za svoje potrebe.PROČITAJTE JOŠ: PROFESOR ISELjEN IZ STANA NA DORĆOLU: Na prevaru me izbacili iz mog doma! Osumnjičenom U.K. određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

MUP: Uhapšen sudski izvršitelj, uzimao novac od dužnika a nije uplaćivao poveriocima

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Dec.2019

Policija je u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsila sudskog izvršitelja U.K. (46) zbog sumnje da je zloupotrebom službenog položaja nezakonito prisvojio oko 838.000 dinara, saopštio je danas MUP...On je osumnjičen da je od januara...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.