Izvor: RTS, 14.Jan.2021, 18:16

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo mladića na Novom Beogradu

Pripadnici MUP-a u Beogradu, brzim i efikasnim radom uhapsili su D. I. osumnjičenog da je rano jutros u Novom Beogradu izvršio krivično delo teško ubistvo.
Sumnja se da je on, ispred zgrade, oštrim predmetom naneo povrede dvadesetdvogodišnjem muškarcu koji je od zadobijenih povreda preminuo.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo mladića na Novom Beogradu

Izvor: B92, 14.Jan.2021

Policija u Beogradu uhapsila je 21-godišnjeg D. I. osumnjičenog da je rano jutros u Novom Beogradu izvršio krivično delo teško ubistvo, saopštio je MUP...Sumnja se da je on, ispred zgrade, oštrim predmetom naneo povrede muškarcu (22) koji je od zadobijenih povreda preminuo...Osumnjičenom je...

Nastavak na B92...

Uhapšen zbog ubistva na Novom Beogradu

Izvor: Danas, 14.Jan.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzim i efikasnim radom uhapsili su D. I. (2000) osumnjičenog da je rano jutros u Novom Beogradu izvršio krivično delo teško ubistvo, navodi se u saopštenju MUP-a.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.