Izvor: RTS, 06.Sep.2021, 21:03

Uhapšen osumnjičeni za polno uznemiravanje maloletnice na Čukarici

Četrdesetdevetogodišnji muškarac uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje, sapštio je MUP.
N. K. se tereti da je 5. septembra ove godine na Čukarici zaustavio maloletnicu, tražio od nje da budu u vezi i upućivao joj reči seksualne sadržine.

Maloletnica je slučaj prijavila policiji, a osumnjičeni je ispred kuće u kojoj ona živi bacio "molotovljev koktel".
Povređenih nije bilo, a protiv N. K. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << biće podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, saopštio je MUP.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Polno uznemiravao maloletnicu, pa joj bacio Molotovljev koktel ispred kuće

Izvor: N1 televizija, 06.Sep.2021

Beogradska policija je identifikovala i uhapsila N.K. (49), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.