Uhapšen migrant u Šidu zbog krađe

Izvor: Večernje novosti, 06.Dec.2017, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen migrant u Šidu zbog krađe

Policija u Šidu uhapsila je iregularnog migranta (20) zbog sumnje da je u dva navrata provalio u prodavnicu u obližnjem selu i iz nje ukrao veću količinu cigareta, dnevni pazar i alat Policija u Šidu uhapsila je iregularnog migranta (20) zbog sumnje da je u dva navrata provalio u prodavnicu u obližnjem selu i iz nje ukrao veću količinu cigareta, dnevni pazar i alat.Kako navodi Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici, osumnjičeni se tereti da je izvršio dve teške krađe >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na štetu vlasnika prodavnice.Pročitajte još - MIGRANT ULETEO SA SEKIROM U KUĆU: Meštani besni, traže zatvaranje prihvatnog centra Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati posle čega će biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Uhapšen jer je ukrao dva kontejnera

Izvor: B92, 06.Dec.2017

Beograd -- Policija u Pančevu uhapsila je F. Đ. (37) zbog sumnje da je ukrao dva kontejnera, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije...Osumnjičeni se tereti da je krajem oktobra i početkom novembra 2017. godine ukrao dva kontejnera, tako što je angažovao šlep službu i odvezao ih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.