Uhapšen Zvezdan Slavnić zbog dilovanja heroina

Izvor: Blic, 24.Okt.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Zvezdan Slavnić zbog dilovanja heroina

BEOGRAD - Zvezdan Slavnić (32), sin proslavljenog košarkaškog asa i trenera Zorana - Moke Slavnića, uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je jedan od glavnih organizatora distribucije heroina i kokaina iz Beograda na narko-tržišta u unutrašnjosti Srbije, saznaje „Blic”.

Slavnić je uhapšen u Beogradu u akciji koju je na presecanju narko-kanala pokrenula kruševačka policija. Istovremeno sa njegovim hapšenjem u Kruševcu su privedeni Nenad S. (33), Miljan B. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (20), Ivan D. (24) i Dragana V. (22).

- Slavnić je organizovao distribuciju narkotika u Kruševac gde su mu glavni ljudi u mreži prodaje bili četvoro osumnjičenih. Njima je kruševačka policija ušla u trag pre nekoliko meseci. Od tada izvedeno je nekoliko akcija hapšenja dilera i zaplene veće količine heroina i kokaina, namenjene prodaji. Svi tragovi nabavke droge upućivali su na Slavnića. On je prekjuče uhapšen i sproveden u policiju Kruševca gde mu je određen pritvor. Cela grupa danas će biti privedena istražnom sudiji - kaže za „Blic” izvor blizak istrazi.

Slavnić je po kriminalnim delima javnosti poznat još od marta 1998. godine kada je kao dvadesetdvogodišnjak u klubu „Četiri sobe” pucao u Olivera Jovanovića. Od zadobijenih povreda Jovanović je umro 12 dana kasnije, a Slavnić je uhapšen dve nedelje posle obračuna u stanu prijatelja u Novom Beogradu u kome se krio od policijske potere. Osuđen je na devet i po godina, ali mu je kazna, koju je odležao u KPZ Valjevo, amnestijom smanjena na osam godina. Slavnić je hapšen i 2002. godine kada je za vreme zatvorskog vikenda udario vlasnika beogradskog restorana „Trag” jer mu nije ostavio slobodan sto.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blic: Uhapšen Zvezdan Slavnić

Izvor: B92, 24.Okt.2008

Beograd -- Zvezdan Slavnić, sin proslavljenog košarkaša Zorana Moke Slavnića, uhapšen je prekjuče zbog sumnje da distribuira heroin i kokain, piše Blic... On je osumnjičen da je jedan od glavnih organizatora distribucije heroina i kokaina iz Beograda na narko-tržišta u unutrašnjosti Srbije,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.