Petak, 24.10.2008.

16:11

Blic: Uhapšen Zvezdan Slavnić

Zvezdan Slavnić, sin proslavljenog košarkaša Zorana Moke Slavnića, uhapšen je prekjuče zbog sumnje da distribuira heroin i kokain, piše Blic.

Izvor: Blic

Default images

On je osumnjičen da je jedan od glavnih organizatora distribucije heroina i kokaina iz Beograda na narko-tržišta u unutrašnjosti Srbije, piše "Blic". Slavnić je uhapšen u Beogradu u akciji koju je na presecanju narko-kanala pokrenula kruševačka policija, koja je privela još četiri osobe.

Slavnić je po kriminalnim delima javnosti poznat još od marta 1998. godine kada je kao 22-godišnjak u klubu "Četiri sobe" pucao u Olivera Jovanovića, koji je kasnije preminuo od zadobijenih povreda.

Zvezdan Slavnić je osuđen na devet i po godina, ali mu je kazna smanjena na osam godina.

Slavnić je hapšen i 2002. godine kada je za vreme zatvorskog vikenda udario vlasnika beogradskog restorana "Trag", jer mu nije ostavio slobodan sto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: