Izvor: RTS, 11.Okt.2020, 19:09

Uhapšen Ivan Kontić, osumnjičen za brutalno prebijanje mladića u Novom Sadu

Policija u Crnoj Gori saopštila je da je uhapsila I. K. zbog sumnje na pokušaj ubistva u Srbiji.
Crnogorska policija, u saradnji sa Interpolom, uhapsila je I. K., državljanina Crne Gore, zbog sumnje na pokušaj ubistva u Srbiji.

Uprava policije navodi da je I. K. lišen slobode u naselju Zabjelo, u iznajmljenom stanu.
Kako saznaju Vijesti, reč je o Ivanu Kontiću, koga traži policija u Srbiji zbog sumnje na prebijanje mladića >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Novom Sadu.
Za Ivanom Kontićem, Srbija je raspisala međunarodnu poternicu
Ranije su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su pomagale u prebijanju.
Kontić se sumnjiči da je 28-godišnjem mladiću u Jevrejskoj ulici zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga mu je polomio obe podlaktice.
Slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti pošto je na društvenim mrežama objavljen video-snimak na kome se vidi brutalno prebijanje mladića, kojeg je nasilnik iz sve snage udarao pesnicama u glavu, a zatim mu lomio ruke dok je mladić ležao onesvešćen.
Saopštenje Uprave policije Crne gore možete pogledati ovde.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Ivan Kontić, osumnjičen za prebijanje mladića u Novom Sadu

Izvor: NoviSad.com, 11.Okt.2020

Crnogorski državljanin Ivan Kontić, osumnjičen za brutalno prebijanje mladića u Novom Sadu, uhapšen je danas u iznajmljenom stanu u podgoričkom naselju Zabjelo..

Nastavak na NoviSad.com...

Stefanović: Odlučuje se o pritvoru Kontiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2020, 10:11

Očekuje se da je Ivan Kontić (30), koji je uhapšen u Podgorici za pokušaj ubistva mladića u Novom Sadu, u ovom trenutku kod nadležnog sudije koji će odlučivati o određivanju pritvora, kaže ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović...Kontić, koji je osumnjičen da je 24. avgusta brutalno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

VIDEO: Pogledajte kako je uhapšen Ivan Kontić

Izvor: Radio 021, 12.Okt.2020

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore objavilo je video hapšenja Ivana Kontića (30) osumnjičenog za pokušaj ubistva M.M. 24. avgusta ispred kladionice Max Bet u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu...Kontić je nakon mesec dana u bekstvu uhapšen u iznajmljenom stanu u podgoričkom naselju Zabjelo...Akcija...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.