Udavio se dečak u Ibru?

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2010, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udavio se dečak u Ibru?

Specijalni timovi Odeljenja MUP-a za vanredne situacije, policija i članovi kajakaškog kluba tragaju za dečakom L.L. čiji je nestanak na reci Ibar prijavljen policiji, saopštila je kraljevačka policija.

Beogradskim medijima je u kraljevačkoj policiji potvrđeno da se dečak utopio u reci Ibar na plaži u naselju Čibukovac.

Policiji je u petak oko 19 sati prijavljen nestanak maloletnog dečaka L.L, koji je poslednji put viđen na reci Ibar.

Reč je o >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << učeniku sedmog razreda Osnovne škole "Čibukovački partizani" u Kraljevu, koji je sa školskim drugovima u petak posle završetka nastave, sišao do plaže "Siđi do reke", da proslave završetak školske godine, posle čega mu se izgubio svaki trag.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Policija traga za nestalim dečakom

Izvor: Blic, 12.Jun.2010

Specijalni timovi Odeljenja MUP-a za vanredne situacije, policija i članovi kajakaškog kluba tragaju za dečakom L.L. čiji je nestanak na reci Ibar prijavljen policiji, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi u Kraljevu...Policijskoj upravi sinoć je oko 19 sati prijavljen nestanak maloletnog dečaka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.