Policija traga za nestalim dečakom

Izvor: Blic, 12.Jun.2010, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija traga za nestalim dečakom

Specijalni timovi Odeljenja MUP-a za vanredne situacije, policija i članovi kajakaškog kluba tragaju za dečakom L.L. čiji je nestanak na reci Ibar prijavljen policiji, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi u Kraljevu.

Policijskoj upravi sinoć je oko 19 sati prijavljen nestanak maloletnog dečaka L.L, koji je poslednji put juče viđen na reci Ibar.

Reč je o učeniku sedmog razreda Osnovne škole "Čibukovački partizani" u Kraljevu, koji je sa drugim učenicima juče, posle završetka nastave, sišao do plaže "Siđi do reke", da proslave završetak školske godine, posle čega mu se izgubio svaki trag.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.