Učenik napravio spisak đaka koje želi da ubije: Škola hitno reagovala

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 18:35

Učenik napravio spisak đaka koje želi da ubije: Škola hitno reagovala

Učenik iz Mirijeva koji pohađa OŠ "Despot Stefan Lazarević" napravio je danas spisak đaka koje želi da ubije, saznaju mediji.

Beogradska policija privela je učenika šestog razreda jer je kod njega pronađen spisak đaka koje je hteo da ubije. On je pored imena svakog učenika napisao koliko će metaka ispaliti u njega.

Sve se izdešavalo u prepodnevnim časovima za vreme 4. časa. On je spisak napravio na času, odmah je reagovao predmetni nastavnik i razredni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << starešina koja je dovela učenika u kancelariju direktora.

Odmah su obavešteni roditelji đaka, a ubrzo je u školu stigla i njegova majka, a maloletnik je u njenom prisustvu napisao izjavu u kojoj tvrdi da se samo šalio. Poruka o ovom nemilom događaju prosleđena je i portalu B92.net.

Pokrenut je vaspitni rad sa učenikom, a odeljenske starešine obaviće razgovor sa svim đacima na ovu temu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.