Izvor: Blic, 07.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubo nožem druga iz razreda koji mu je tražio 200 dinara

U školskom dvorištu srednje Mašinske škole u Čačku učenik četvrtog razreda te škole I.G. (19) danas je nožem ubo u butinu druga iz razreda A.S. (19), nanevši mu lakšu telesnu povredu, izjavio je danas direktor škole Srećko Albić.



Albić je novinarima rekao da je do incidenta došlo na odmoru, pošto je A.S. tražio 200 dinara od I.G. koji je odbio da mu da novac.

Dodao je da su obojica udaljena sa nastave na pet dana i da će o njihovom daljem statusu odlučivati nasatavničko veće škole.

U čačanskoj policiji agenciji Beta je rečeno da su uzete izjave od oba učenika i da se vodi postupak povodom tog incidenta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.