Ubistvo kod Bečeja: Svekrvu izbola vilama

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2019, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo kod Bečeja: Svekrvu izbola vilama

Uhapšena Kristina K. (31), osumnjičena da je u mestu Poljanice kod Bečeja ubila Iboju Vargu (59). Snaja, tvrde meštani, ranije imala psihičkih problema KISTINA K. (31) iz Bačkog Petrovog Sela, osumnjičena je da je u ponedeljak u prepodnevnim satima u porodičnoj kući u mestu Poljanice kod Bečeja, najpre ubodom nožem, a zatim i vilama, usmrtila svekrvu Iboju Varga (59). Tragediji u ovom malom mestu sa oko 300 meštana, prethodila je svađa dve žene, navodno zbog ručka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Snaha i svekrva su u tom trenutku, kako saznajemo, bile same u kući, jer je Kristina pre toga, dvoje maloletne dece odvela kod kod komšija da se igraju. Ibojin sin, a Kristinin nevenčani suprug Zoltan Varga (41), u to vreme je bio na poslu na jednoj obližnjoj farmi. - U jednom trenutku došlo je do svađe između snahe i svekrve, a Kristina je dograbila nož i ubola Iboju - saznajemo nezvanično od izvora bliskog istrazi. - Nesrećna žena, iako povređena, pokušala je da pobegne. Istrčala je napolje u dvorište i krenula prema kapiji, verovatno da pozove pomoć. PROČITAJTE JOŠ: NEZAPAMĆEN ZLOČIN: Ubila jetrvu zbog crne magije Snaha je, kako saznajemo, tada uzela vile i sustigla je, i nanela joj devet uboda, usled čega je nesrećna žena pala na zemlju. Jedna komšinica je čula Ibojino zapomaganje, te je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju. Medicinska ekipa, nažalost, nije mogla da joj pomogne jer je iskrvarila. - Komšije su obavestile i Ibojinog sina da se nešto strašno dešava u njihovoj kući - nastavlja naš izvor. - Kada je stigao, Hitna pomoć je već bila tu, a ubrzo je došla i policija, koja je uhapsila snahu. Po pričama pojedinih meštana, Kristina i Zoltan su se u Poljanice doselili pre oko godinu dana iz obližnjeg Bačkog Petrovog Sela. Kao razlog za preseljenje nevenčanih supružnika, navode to što je Kristina navodno u rodnom selu bez razloga napala jednu ženu. - Koliko u tome ima istine, ne znamo, ali smo čuli i to da se navodno lečila na pshijatriji u bolnicama u Novom Sadu i Novom Kneževcu - kažu komšije. - Priča se po selu i da je Ibojin sin Zoltan nekoliko meseci proveo u zatvoru jer nije plaćao alimentaciju za dete iz prethodnog braka. SAHRANA U SREDU TRAGIČNO nastradala Iboja Varga, u sredu će biti sahranjena. Poslednji ispraćaj biće u 13 sati na Katoličkom groblju u Bečeju.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVEKRVU UBILA ZBOG RUČKA: Trudna snaja joj zarila nož u leđa, ranjena žena bežala, ali ju je stigla pa joj vilama iskopala oko! MONSTRUOZNU reakciju ostavila je za muža!

Izvor: Kurir, 02.Jul.2019

Kristina Kulčar (31) izmasakrirala majku svog muža Iboju Vargu (59) u dvorištu njihove kuće, pa sa osmehom na licu šetala decu po selu

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.