Ubistvo Miloša Peruničića: Beograđani uhapšeni u Španiji zbog saučesništva u zločinu

Izvor: Večernje novosti, 03.Jul.2020, 14:03

Ubistvo Miloša Peruničića: Beograđani uhapšeni u Španiji zbog saučesništva u zločinu

Zbog učešća u ubistvu MilošaPeruničića, u Španiji su uhapšeni Nemanja Simić (22 godine) i DuškoŠćekić (29 godina) Zbog učešća u ubistvu MilošaPeruničića, u Španiji su uhapšeni Nemanja Simić (22 godine) i Duško Šćekić (29 godina), kao i Nikola Dević čije se državljanstvo proverava.Obojica su iz Beograda. Pročitajte još: Još jedna likvidacija u Marbelji: Izrešetan Miloš PeruničićU ovom trenutku nisu poznati identitet i nacionalnost druge dvojice uhapšenih.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Beograđani među uhapšenima za ubistvo Peruničića u Španiji

Izvor: B92, 03.Jul.2020

Među četiri osobe koje su uhapšene u Španiji zbog ubistva Crnogorca Miloša Peruničića su i Beograđani Nemanja S. (22) i Duško Š. (29), javljaju srpski mediji...Španska policija saopštila je juče da su u toj zemlji uhapšene četiri osobe osumnjičene za ubistvo Miloša Peruničića, poreklom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.