Ubijene 2 osobe u Novom Sadu

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2016, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijene 2 osobe u Novom Sadu

Dvojica mladića su pronađena mrtva u Novom Sadu, a iz policije je saopšteno da su oni ubijeni udarcima tupim predmetom.

U saopštenju Policijske uprave Novi Sad se navodi da je javni tužilac okarakterisao događaj kao teško ubistvo i da policija traga za osumnjičenima.

Prethodno su se u medijima pojavile oprečne informacije, RTV je javio da se u ranim jutarnjim časovima dogodila pucnjava ispred jednog ugostiteljskog objekta, dok je portal 021.rs saznao da su mladići >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pretučeni na smrt.

Iz Policijske uprave u Novom Sadu je potvrđeno da nije bilo pucnjave, već da su mladići ubijeni na drugi način.

RTV je javio da su dve osobe nastradale u pucnjavi koja se dogodila ispred jednog lokala u centru Novog Sada. Sa druge strane, portal 021.rs navodi da su mladići pretučeni na smrt oko 4.30 izjutra, kao i da je u Hitnoj pomoći potvrđeno da je posle poziva ekipa izašla na teren i nije mogla da pruži pomoć dvojici mladića.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UZNEMIRUJUĆE: Novosadski mladići jezivo ubijeni

Izvor: Mondo, 21.Dec.2016

Policijska uprava Novog Sada saopštila je da su dvojica Novosađana starosti 26 i 29 godina usmrćena noćas udarcima tupim predmetom, a da su njihova tela pronađena ispred jednog ugostiteljskog objekta u Ulici Maksima Gorkog.

Nastavak na Mondo...

Ubijena dvojica mladića u Novom Sadu

Izvor: Press, 21.Dec.2016

Dvojica mladića su pronađena mrtva u Novom Sadu, a iz policije je saopšteno da su oni ubijeni udarcima tupim predmetom. . Foto:B92.net. U saopštenju Policijske uprave Novi Sad se navodi da je javni tužilac okarakterisao...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.