Ubijen advokat Arkanovog ubice, ranjen i njegov sin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2018, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen advokat Arkanovog ubice, ranjen i njegov sin

Pit Mihalik, advokat iz Johanesburga i advokat Arkanovog ubice, Dobrosava Gavrića, ubijen je jutros u "sačekuši" ispred privatne škole u Grin Pointu, a tokom pucnjave je ranjen i njegov sin, javlja portal Telegraf.

Mihalik, koji je u advokatskim krugovima poznat po tome što je zastupao veliki broj mafijaških vođa, u trenutku pucnjave je vodio decu u školu, a list piše, pozivajući se na nepotvrđene izvore, da je tada ranjen i njegov sin.

Njegovo ubistvo povezuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se sa ubistvom advokata Nurudina Hasana, koji je takođe radio na slučaju Gavrića, navodi list i dodaje da je ovo još jedno u nizu smaknuća ljudi koji su u Južnoj Africi povezani sa Srbima.

Dobrosav Gavrić osuđen je na 35 godina zbog ubistva Ražnatovića i dvojice njegovih prijatelja, Milenka Mandića Mande i Dragana Garića Gare.

On se nalazi i dalje u kućnom pritvoru u Južnoafričkoj Republici, u kojoj je uhapšen u decembru 2011, a tamošnje vlasti ga još ne izručuju našoj zemlji, čemu je umnogome doprineo i ubijeni advokat, navodi list.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.