Likvidiran advokat Arkanovog ubice, ranjen i njegov sin! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2018, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Likvidiran advokat Arkanovog ubice, ranjen i njegov sin! (FOTO/VIDEO)

Pit Mihalik, advokat iz Johanesburga i zastupnik Arkanovog ubice Dobrosava Gavrića ubijen je jutros u "sačekuši" ispred privatne škole u Grin Pointu. Tokom pucnjave je ranjen i njegov sin.

Mihalik koji je u advokatskim krugovima poznat po tome što je zastupao veliki broj mafijaških voda. On je u trenutku pucnjave vodio decu u šolu, a tom prilikom ranjen je i njegov sin.

Njegovo ubistvo povezuje se sa ubistvom advokata Nurudina Hasana koji je takođe radio na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slučaju Gavrića, navodi list i dodaje da je ovo još jedno u nizu smaknuća ljudi koji su u Južnoj Africi povezani sa Srbima.

Top lawyer Pete Mihalik, who has represented, among others Ralph Stanfield, Irshaad Laher, was murdered this morning. Two years ago his associate Noorudien Hassan was killed. In between there have been several assassinations. This is an endless cycle of violence.

— Caryn Dolley (@caryndolley) October 30, 2018

Dobrosav Gavrić osuđen je na 35 godina zbog ubistva Ražnatovića i dvojice njegovih prijatelja Milenka Mandića Mande i Dragana Garića Gare.

On se nalazi i dalje u kućnom pritvoru u Južnoafričkoj Republici, u kojoj je uhapšen u decembru 2011, a tamošenje vlasti ga još ne izručuju našoj zemlji, čemu je umnogome doprineo i ubijeni advokat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Telegraf: Ubijen advokat Arkanovog ubice

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2018

Pit Mihalik, advokat iz Johanesburga i advokat Arkanovog ubice Dobrosava Gavrića ubijen je jutros u "sačekuši" ispred privatne škole u Grin Pointu, a tokom pucnjave je ranjen i njegov sin, javlja Telegraf.rs...Mihalik koji je u advokatskim krugovima poznat po tome što je zastupao veliki broj mafijaških...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.