Izvor: Blic, 03.Feb.2023, 15:12

(UŽIVO) VELJA NEVOLJA I NASMEJANI KOLJAČ OČI U OČI Nastavlja se suđenje ozloglašenom klanu, vođa klana ispituje Srđana Lalića

Pred Specijalnim sudom u Beogradu, danas se nastavlja suđenje pripadnicima klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, na kojem će Srđan Lalić, poznatiji kao Nasmejani koljač, nastaviti da odgovara na pitanja nekadašnjih saradnika. On se juče prvi put od hapšenja susreo oči u oči sa nekadašnjim šefom - Veljom Nevoljom koji mu postavlja pitanja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"MIGRANT JE TREBALO DA SE PUKNE BOMBOM" Srđan Lalić otkrio šta je grupa Velje Nevolje planirala u slučaju hapšenja: "Hteli ste da mu date 5000 evra za eksploziju u tržnom centru"

Izvor: Blic, 03.Feb.2023

Na suđenju ozloglašenom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, svedok okrivljeni Srđan Lalić otkrio je da je kriminalna grupa planirala da u slučaju hapšenja Velje Nevolje migrantu da 5 hiljada evra da se raznese u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.