Izvor: Blic, 27.Dec.2019, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UŽIVO) SEDMI DAN POTERE ZA MALČANSKIM BERBERINOM Pronađeni dupli tragovi stopala, za devojčicom i manijakom traga 470 POLICAJACA I 100 LOVACA: "Ne stajemo dok je ne nađemo"

Policijska potera za Ninoslavom Jovanovićem, serijskim silovateljem poznatijim po nadimku Malčanski berberin, traje je od kako su se pojavile prve indicije da on ima veze sa otmicom dvanaestogodišnje Monike Karimanović koja je nestala 20. decembra, rano ujutru, na putu do škole. Za njim tragaju specijalne jedinice MUP-a, nekoliko stotina policajaca, psi tragači, a na teren nadleću i helikopteri. Nebojša Stefanović saopštio je danas da policija "neće stati dok ne pronađu Moniku i monstruma koji ju je oteo".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Policija neće stati VIDEO

Izvor: B92, 27.Dec.2019

Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas da policija intenzivno traga za devojčicom Monikom Karimanović. "Policija neće stati."..Nju je, kako se sumnja, oteo Ninoslav Jovanović, "Malčanski Berberin"...Prema rečima Stefanovića, u tu akciju uključeno je 470...

Nastavak na B92...

Medijska potera ugrozila život deteta

Izvor: Danas, 27.Dec.2019

Bivši zamenik načelnika Policijske uprave Niš Goran Barun apelovao je danas na medije da ne zloupotrebljavaju informacije o poteri za Ninoslavom Jovanovićem, osumnjičenim za otmicu devojčice Monike Karimanović (12) iz Niša, kao i na građane koji tragaju za devojčicom da to ne čine samoinicijativno,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.