Izvor: Blic, 16.Jan.2018, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U POGREBNOM PREDUZEĆU Vlasnik pronađen mrtav u HLADNJAČI, ubijen METKOM U POTILJAK

Savo Gačanin (65) iz Užica, vlasnik pogrebnog preduzeća "Konkordia", koji je juče ujutro pronađen mrtav, ubijen je najverovatnije u nedelju uveče, saznaje "Blic".

Gačaninovo beživotno telo, u stanu koji se nalazi na spratu njegovog preduzeća, juče ujutro zatekao je jedan od radnika koji je, došavši na posao, potražio svog gazdu.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, Gačanin je usmrćen hicem iz pištolja koji mu je još uvek nepoznati ubica ispalio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u potiljak.

S obrzirom da se pucanj nije čuo, pretpostavka je da je ubistvo izvršeno pištoljem sa prigušivačem.

- S obzirom da se u zgradi u kojoj je Gačanin živeo nalazi njegova firma, a u njoj prodavnica pogrebne opreme, nije isključeno da je pogrebniku neko zazvonio na vrata i tražio određenu uslugu, a onda ga usmrtio - priča izvor "Blica" upućen u istragu.

Ubica za kojim policija traga sa sobom je odneo i torbicu koju je Gačanin nosio sa sobom, ali ne i skupoceni sat koji je pogrebnik imao na ruci.

Više tužilaštvo u Užicu naložilo je obdukciju Gačaninovog tela.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vlasnik pogrebnog preduzeća pronađen mrtav, ubijen metkom u potiljak

Izvor: Večernje novosti, 16.Jan.2018

Vlasnik pogrebnog preduzeća „Konkordija“ Savo Gačanin (65) pronađen mrtav u prostorijama svoje firme u Ulici Miloša Obrenovića u Užicu, po svemu sudeći, je – ubijen Vlasnik pogrebnog preduzeća „Konkordija“ Savo Gačanin (65), koji je u ponedeljak ujutru pronađen...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.