Izvor: Blic, 14.Dec.2016, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U NOVOM SADU Dečak (12) sa drugarima ZAPALIO beskućnika, preminuo u NAJTEŽIM MUKAMA

Policija u Novom Sadu privela je trojicu maloletnika zbog sumnje da su namerno zapalili beskućnika koji je od zadobijenih opekotina preminuo.

Dragutin T. (52) iz Futoga preminuo je juče oko 9 sati ujutru zbog teških telesnih povreda koje mu je naneo dvanaestogodišnji dečak koji ga je, u društvu još dva drugara, zapalio!

Nesrećnom muškarcu izgorelo je 90 odsto tela.

Do stravičnog zločina došlo je oko 4 sata ujutru u noći između ponedeljka i utorka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Kako "Blic" saznaje dečaci su čoveka zapalili dok je sa prijateljem ležao iza lokalne prodavnice u Bulevaru Oslobođenja broj 21.

Ppolicija je potvrdila za "Blic" da dvanaestogodišnjak ne podleže krivičnio-pravnoj odgovornosti te da je pušten iz policijske stanice.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečak zapalio beskućnika u Novom Sadu

Izvor: RTS, 14.Dec.2016

Beskućnik je preminuo nakon što ga je dvanaestogodišnji dečak zapalio u Novom Sadu, saznaje RTS u MUP-u. . Dečak je u pratnji dvojice vršnjaka u dvorištu na Bulevaru oslobođenja 21 oko 3.30 zapalio karton oko dušeka...

Nastavak na RTS...

UŽAS U NOVOM SADU Dečak (12) sa drugarima ZAPALIO beskućnika, nesrećni čovek preminuo u NAJTEŽIM MUKAMA

Izvor: Blic, 14.Dec.2016

Policija u Novom Sadu privela je trojicu maloletnika zbog sumnje da su namerno zapalili beskućnika koji je od zadobijenih opekotina preminuo...Dragutin T. (64) iz Futoga preminuo je juče oko 9 sati ujutru zbog teških telesnih povreda koje mu je naneo dvanaestogodišnji dečak koji ga je, u društvu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.