UŽAS KOD LESKOVCA: Nađen mrtav pod točkom prevrnutog traktora

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2019, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS KOD LESKOVCA: Nađen mrtav pod točkom prevrnutog traktora

Iako identitet nastradalog još uvek nije zvanično saopšten po selu se priča da se radi o veterinarskom tehničaru B.M. koji je krenuo u šumu kako bi prevezao drva za ogrev LESKOVAC - Pedesetrogodišnji muškarac nastradao je, najverovatnije, u nesrećnom slučaju, u ataru leskovačkog sela Bunuša, u okolini Vučja. Prema nezvaničnim informacijama, on je u sredu uveče pronađen pod točkom prevrnutog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << traktora sa prikolicom, a Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje da nesrećnom čoveku nema pomoći.Pročitajte još: SAMOUBISTVO NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Žena skočila sa zgradeIako identitet nastradalog još uvek nije zvanično saopšten po selu se priča da se radi o veterinarskom tehničaru B.M. koji je krenuo u šumu kako bi prevezao drva za ogrev. Kada je slučajno pronađen već je navodno bio mrtav, a policija je o svemu bila obaveštena nešto posle 19 časova. Meštani spekulišu da je čovek koji je tragično izgubio život zateknut u ležećem položaju pod zadnjim točkom traktora koji se prevrnuo na nizbrdici.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAŠNA NESREĆA KOD LESKOVCA Traktor se prevrnuo na nizbrdici, telo muškarca pronađeno ispod točka

Izvor: Blic, 29.Avg.2019

Pedesetrogodišnji muškarac nastradao je, najverovatnije, u nesrećnom slučaju, u ataru leskovačkog sela Bunuša, u okolini Vučja. Prema nezvaničnim informacijama, on je u sredu uveče pronađen pod točkom prevrnutog traktora sa prikolicom, a Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje da nesrećnom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.