Izvor: Blic, 24.Avg.2019, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UTOPIO SE ISPRED SPASILAČKE KULE Stefan (19) iz Požarevca je hteo još jednom da se okupa pred polazak, a onda ga je POKLOPIO TALAS

Devetnaestogodišnji Stefan P. iz sela Pečanica kod Požarevca, koji se juče udavio na plaži Olimpik Bič, nedaleko od Paralije, hteo je samo još jednom da se okupa pred polazak kući, a onda je nestao u talasima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

EVO KAKO JE STRADAO MLADIĆ IZ SRBIJE NA NA PLAŽI PORED PARALIJE: Kao da se sve urotilo protiv Stefana, a samo je hteo još jednom da se OKUPA PRED PUT!

Izvor: Kurir, 24.Avg.2019

Stefan P. (19) iz sela Pečanica kod Požarevca, koji se juče udavio na plaži Olimpik Bič, nedaleko od Paralije, hteo je još samo jednom da se okupa pred polazak kući, ne sluteći da će mu to biti zadnje kupanje u životu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.