Izvor: Blic, 05.Maj.2022, 20:40

UHAPŠEN VOZAČ KAMIONA Sumnja se da je izazvao udes kod Bora u kojem su poginuli otac i sin

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su R. B. (63), iz Ćićevca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN VOZAČ KAMIONA: Sumnja se da je IZAZVAO SUDAR kod Bora u kojem su poginuli otac i sin

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2022

Osnovno javno tužilaštvo u Boru odredilo je osumnjičenom vozaču kamiona zadržavanje do 48 sati, i on će biti sproveden nadležnom tužilaštvu...Policija u Boru uhapsila je R.B.(63) iz Ćićevca zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Uhapšen vozač kamiona zbog saobraćajne nesreće u kojoj su poginuli otac i osmogodišnji dečak

Izvor: Radio 021, 05.Maj.2022

Policija u Boru uhapsila je R.B. (63) iz Ćićevca jer je usled nepoštovanja saobraćajnih propisa izazvao sudar u kome su poginule dve osobe, saopšteno je danas.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.