UBISTVO U KAFIĆU Nišlija ubijen dok je pio kafu, ubica ISPALIO PET METKA i pobegao

Izvor: Blic, 24.Avg.2017, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO U KAFIĆU Nišlija ubijen dok je pio kafu, ubica ISPALIO PET METKA i pobegao

Nišlija S.M. (36) preminuo je jutros oko 5.30 časova u Urgentnom centru Kliničkog centra Niš nakon što je pogođen sa pet hitaca iz vatrenog oružja u jednom kafiću u Nišu, saznaje "Blic".

On je pogođen u grudni koš, trbuh i noge a u Urgentni centar je dovezen bez znakova života.

- On je dovezen oko pet časova u ambulantu Urgentnog centra sa više ustrelno – prostrelnih rana iz vatrenog oružja bez vitalnih parametara života, bez pusla i pritiska. Rađena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je reanimacija koja je trajala 30 minuta ali životne funkcije nisu uspostavljene - potvrdio je direktor Urgentnog centra dr Miodrag Lazić.

Osumnjičeni je pobegao sa lica mesta.

Radio-televizija Srbije javlja da je razlog ubistva ljubomora i neraščišćeni odnosi zbog devojke, a i ubijeni muškarac i osumnjičeni za ubistvo od ranije su poznati policiji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pucnjava u Nišu! Muškarac ubijen zbog devojke

Izvor: Prva.rs, 24.Avg.2017

Pratite nas i na Viberu!​ RTS prenosi da je napadač pobegao s lica mesta.. S.M. je preminuo jutros oko 5.30 časova. U Urgentni centar Kliničkog centra Niš dovezen je bez znakovaživota. Pogođen je u grudni koš, trbuh i noge, saznaje "Blic".. "On je dovezen oko pet časova u ambulantu Urgentnog...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.