Pucnjava u Nišu, ubijen muškarac

Izvor: RTS, 24.Avg.2017, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Nišu, ubijen muškarac

U centru Niša rano jutros dogodilo se ubistvo u jednom od poznatih kafića, saznaje RTS. U pucnjavi je ubijen muškarac, a osumnjičeni za ubistvo je pobegao sa lica mesta. Ispaljeno je nekoliko metaka. Policija traga za počiniocem.
Muškarac (36) koji je ustreljen u jednom od poznatih niških kafića preminuo je jutros oko pet časova u Urgentnom centru u Nišu. On je zadobio pet prostrelnih rana u predelu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << grudnog koša, trbuha i nogu. 

Policiji je stigao poziv iz Hitne pomoći u 4.30. 
"Pacijent je u veoma teškom stanju prebačen do Urgentnog centra i za sve vreme transporta je reanimiran", rečeno je u Hitnoj pomoći.
U Urgentnom centru potvrdili su da je mlađi muškarac jutros primljen u tu ustanovu, bez znakova osnovnih životnih funkcija i preminuo je uprkos pokušajima da bude reanimiran. 
Razlog ubistva su neraščišćeni odnosi zbog devojke.
Ubijeni muškarac i osumnjičeni za ubistvo su od ranije poznati policiji, nezvanično saznaje RTS.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u Nišu, muškarac ubijen zbog devojke

Izvor: B92, 24.Avg.2017

Niš -- U centru Niša rano jutros dogodilo se ubistvo u jednom od poznatih kafića, saznaje RTS. "Blic": Na Nišliju S.M. (36) ispaljeno pet metaka...RTS prenosi da je napadač pobegao s mesta napada...S.M. je preminuo jutros oko 5.30 časova. U Urgentni centar Kliničkog centra Niš dovezen je bez...

Nastavak na B92...

Čovek ubijen usred kafića u Nišu: Ubica ispalio 4 metka u pobegao

Izvor: Vesti-online.com, 24.Avg.2017

U centru Niša jutros je u pucnjavi ubijen muškarac, a osumnjičeni za napad je u bekstvu, javio je RTS...Kako se navodi, pucnjava se odigrala u jednom od poznatih kafića. Ispaljena su četiri metka...Razlog ubistva su neraščišćeni odnosi zbog devojke...Ubijeni muškarac i osumnjičeni za ubistvo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Muškarac ubijen u centru Niša

Izvor: N1 televizija, 24.Avg.2017

Muškarac (36), koji je upucan u jednom od poznatih niških kafića, preminuo je jutros oko pet časova u Urgentnom centru u Nišu...Kako agencija Beta saznaje u Hitnoj pomoći u Nišu, on je u pucnjavi zadobio pet prostrelnih rana u predelu grudnog koša, trbuha i nogu..."Pacijent je u veoma teškom...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.